Over ons

Autoverhuur Zoetermeer?

Autoverhuur Meerzicht & Van Maanen helpt u graag met een divers aanbod voor al uw vervoersproblemen, zowel particulier als zakelijk. Van een klein busje tot een grote vrachtwagen; voor iedere transportwens hebben wij de juiste oplossing.

Onbezorgd onderweg

Heeft u een actieve vakantie gepland of een zakelijke reis? Meerzicht & Van Maanen heeft een ruim aanbod aan personenauto’s, zodat u altijd een auto vindt die bij u past. Op reis met de familie? Dan kiest u gewoon voor een groter model. Een auto huren gaat bij ons dan ook heel eenvoudig. U wordt snel en op klantvriendelijke wijze geholpen door ons enthousiaste team. We luisteren graag naar uw verhaal en waar u precies naar op zoek bent. Onze ervaren medewerkers helpen u vervolgens aan bijpassend tijdelijk vervoer. Te allen tijde zorgen we hierbij voor een flexibele houding en no-nonsense aanpak. Als autoverhuurbedrijf in Zoetermeer betekent dit dat u bij ons kiest voor een zorgeloze afhandeling en duidelijke voorwaarden. Zo bent u binnen de kortste keren veilig en onbezorgd onderweg.

Alles vooraf geregeld

Bij Meerzicht & Van Maanen proberen we zoveel mogelijk met u mee te denken. We helpen u daarom graag verder met een passende huurauto voor de gewenste periode. Al onze huurauto’s verkeren dan ook in perfecte staat van onderhoud en zijn zowel technisch als visueel in topconditie. Daarnaast zorgen we ervoor dat alles vooraf uitstekend is geregeld. Heeft u bepaalde aanvullende wensen? Geef ze dan gerust door. Meer weten over de technische details van het uitgekozen model? We leggen ze graag aan u uit. Dus geen verrassingen bij het ophalen van uw huurauto, maar direct genieten van een comfortabele wagen. Om een auto te huren kunt u terecht op onze vestiging of neemt u contact op via onze website. Gewoon zoals u het wilt, u zit immers achter het stuur.

× WhatsApp