Over ons

Autoverhuur Zoetermeer?

Autoverhuur Meerzicht & Van Maanen helpt u graag met een divers aanbod voor al uw vervoersproblemen, zowel particulier als zakelijk. Van een klein busje tot een grote vrachtwagen; voor iedere transportwens hebben wij de juiste oplossing.

Onbezorgd onderweg

Heeft u een actieve vakantie gepland of een zakelijke reis? Meerzicht & Van Maanen heeft een ruim aanbod aan personenauto’s, zodat u altijd een auto vindt die bij u past. Op reis met de familie? Dan kiest u gewoon voor een groter model. Een auto huren gaat bij ons dan ook heel eenvoudig. U wordt snel en op klantvriendelijke wijze geholpen door ons enthousiaste team. We luisteren graag naar uw verhaal en waar u precies naar op zoek bent. Onze ervaren medewerkers helpen u vervolgens aan bijpassend tijdelijk vervoer. Te allen tijde zorgen we hierbij voor een flexibele houding en no-nonsense aanpak. Als autoverhuurbedrijf in Zoetermeer betekent dit dat u bij ons kiest voor een zorgeloze afhandeling en duidelijke voorwaarden. Zo bent u binnen de kortste keren veilig en onbezorgd onderweg.

Alles vooraf geregeld

Bij Meerzicht & Van Maanen proberen we zoveel mogelijk met u mee te denken. We helpen u daarom graag verder met een passende huurauto voor de gewenste periode. Al onze huurauto’s verkeren dan ook in perfecte staat van onderhoud en zijn zowel technisch als visueel in topconditie. Daarnaast zorgen we ervoor dat alles vooraf uitstekend is geregeld. Heeft u bepaalde aanvullende wensen? Geef ze dan gerust door. Meer weten over de technische details van het uitgekozen model? We leggen ze graag aan u uit. Dus geen verrassingen bij het ophalen van uw huurauto, maar direct genieten van een comfortabele wagen. Om een auto te huren kunt u terecht op onze vestiging of neemt u contact op via onze website. Gewoon zoals u het wilt, u zit immers achter het stuur.

Wij hebben Renault bak wagen voor een dag gehuurd. Service van Meerzicht & van Maanen is top! Wij hadden de wagen minder dan drie uur gebruikt. Prijs is maar voor een paar uur en niet voor gehele dag gerekend. Goede uitleg van wagen. Restant borg bedrag volgende teruggestort.
Desi Baboeram
Desi Baboeram
1715718907
Afgelopen zaterdag een busje gehuurd bij Meerzicht & Van Maanen, ik kan alleen maar zeggen, topservice.
Johan Kievit
Johan Kievit
1714989694
Keurig busje gehuurd en prima te woord gestaan. Wat ik wel wat jammer vind is de hoge borg van €900 die niet op een creditcard gereserveerd kan worden. Dat kan toch anders lijkt me.Verder alles helemaal prima.
Franklin Jansen
Franklin Jansen
1714024804
Goede service en een betrouwbare verhuisbus.
Marcel Andela
Marcel Andela
1712563221
Dit jaar al drie keer gebruik van gemaakt. Gewoon goede service en aardige mensen.
Alex Blanker
Alex Blanker
1712254287
Willem Guddens
Willem Guddens
1712078850
Alles prima geregeld, ik had per ongeluk een verkeerd busje besteld maar gelukkig was het geen probleem om het om te ruilen naar de juiste. Borg stond ook weer snel op de rekening.
Irene
Irene
1710408932
Ruime, bijna nieuwe en frisse bus gehuurd. Zeer klantvriendelijk bedrijf en nette en eerlijke communicatie, dank daarvoor.
Arjan D
Arjan D
1709565832
Heb een bakwagen gehuurd en ben vol lof over de uitstekende service en de redelijk lage prijs. Zal bij een vervolg zeker weer hiervan gebruik maken
Mick Smulders
Mick Smulders
1709369392
Super tevreden een echte aanrader. Ik had een bus nodig om kunst werken te vervoeren. Dit is allemaal perfect verlopen. Dank voor de service .Ed
Ed Dolmans
Ed Dolmans
1708940193
Fijne communicatie, snel en vol vertrouwen , prima wagens en deal!
Joost de Groot
Joost de Groot
1708710854
FORCE NL
FORCE NL
1708453774
kai kruyswijk
kai kruyswijk
1707127564
Wel jammer dat ik voor 'bakwagen' werd uitgemaakt...maar ik had mijn weerwoord al klaar...ik pareerde met klepwagen!!🤣Maar serieus, topservice!!
Wilko vM
Wilko vM
1706536513
imre Hesselink
imre Hesselink
1705971072
Ik heb een Renault Master voor 3 dagen gehuurd om binnen en buiten Zoetermeer een verhuizing te regelen. De bus online besteld, service aan de balie was top, bus wordt grondig gecheckt op schades en alle regels worden duidelijk uitgelegd. De bus reed fantastisch. Echt hele fijne service voor een prima prijs.
Paul Van Dijk
Paul Van Dijk
1704834386
Huib Krijgsman
Huib Krijgsman
1704189183
As always, I am very satisfied with the service from Meerzicht and van Maanen: old-fashioned customer friendliness! I was already a customer 45 years ago (if I remember correctly, the then owner's name was Mr. Nicolai). Nowadays the service is still the same. Thanks David!Greetings, Adolf L.R. Waaldijk
D. W.
D. W.
1702482114
Met een gloed nieuwe vrachtwagentje met laadklep helemaal naar Oostenrijk gereden om de huisraad naar ons nieuwe huis te brengen. De auto stond netjes op tijd klaar met de goede banden voor Oostenrijk er onder sneeuwkettingen mee een rijden maar.Echt een super bedrijf
rob vreugdenhil
rob vreugdenhil
1702326937
Huur al jaren auto's bij hen en ben zeer tevreden. Altijd vriendelijke bediening en goede service. Staan altijd voor je klaar.
Hans Wanders
Hans Wanders
1701178184
Ik huur altijd zonder problemen mijn bus om te verhuizen bij Meerzicht en van Maanen. Het kan online maar ook aan de balie. Proces wordt online goed aangegeven . Vriendelijk, geduldige medewerkers. En de bussen zijn nieuw met achteruitkijkcamera rijden als een SUV. Ik raad iedereen in de omgeving aan om bij Meerzich en Van Maanen te huren.
lion marcia
lion marcia
1700734976
Prima bedrijf! Zeer nette auto's en heel vriendelijk personeel.
Voor een bus of personenauto het juiste adres, goed onderhouden, David geeft altijd goed advies en uitleg. Als ik een bus nodig heb is dit mijn adres
Miel Bregman
Miel Bregman
1699261774
Inmiddels al zo'n 3 a 4 keer een bus gehuurd en iedere keer gewoon ronduit prima geregeld. Ditmaal voor een lange tijd en daarbij een keurige prijs gekregen. Materieel is goed en heeft ons vlekkeloos door Frankrijk vervoerd, waar het inmiddels een 'vertaalde status' heeft verkregen: Vue sur le lac et des lunes; klinkt net even wat meer zomers 😉 Tot de volgende keer!
Ewerd
Ewerd
1699102605
Altijd zeer goede service!
js_loader
× WhatsApp