BEDRIJFSAUTO’S

Bus huren

Ga met een gerust hart weg

Als partner van Hertz autoverhuur huurt u bij ons altijd de nieuwste auto’s, voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Hierbij zorgen we niet alleen voor een gevarieerd aanbod van nette personenauto’s, maar ook van handige bedrijfsauto’s. Zo begint u vol vertrouwen aan uw volgende klus.

Snel, eenvoudig en voordelig

Op zoek naar een representatieve bedrijfsauto of juist naar een handige wagen met veel laadruimte? In beide gevallen zit u goed bij Meerzicht & Van Maanen. De verhuur van onze bedrijfswagens verloopt snel, makkelijk en gebeurt tegen aantrekkelijke tarieven. Al onze wagens zijn met zorg geselecteerd en worden even zorgvuldig onderhouden. De bedrijfsauto’s zijn daarmee praktisch en beschikken over flinke laadruimtes. Ideaal voor zowel kleine klusjes als grote verhuizingen. Zoekt u een bedrijfswagen voor langere duur? Ook dan helpen we u aan een oplossing. Onze experts begeleiden u graag bij de keuze voor de meest geschikte bedrijfsauto. Een bestelbus huren is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Bestelbus huren Zoetermeer?

Bent u van plan om binnenkort te verhuizen? In veel gevallen is het huren van een bestelbus dan de meest praktische oplossing. Zo bieden bestelbussen meer ruimte dan reguliere auto’s, waardoor u zowel tijd als geld bespaart. Een bestelbusje huren kan heel eenvoudig worden geregeld via Meerzicht & Van Maanen. Niet alleen kunt u alles telefonisch regelen, ook kunt u online contact met ons opnemen of langskomen op het kantoor. U hebt daarbij de keuze uit meerdere modellen bestelwagens, die elk hun eigen kenmerken hebben. Welk doel u ook voor ogen heeft, wij helpen u graag aan een voertuig dat volledig aan uw wensen voldoet. Behoefte aan extra opties zoals bluetooth of navigatie? Laat het ons weten en wij gaan het voor u regelen. Meerzicht & Van Maanen maakt het huren van een bestelwagen wel héél aantrekkelijk.

Verzekeringen

Onbezorgd de weg op

Zorgeloze autohuur; dat is waar we bij Meerzicht & Van Maanen voor staan. Daarom zorgen we voor goede verzekeringen waarmee u onbezorgd de weg op kunt. Alles wat u nodig hebt, is zo helemaal geregeld en betaald. U reserveert de huurauto dus voor een heldere prijs, zonder verborgen kosten. Klinkt goed, nietwaar?

Goed verzekerd met een passende verzekering

We denken graag met u mee en hebben daarom verschillende verzekeringen in ons aanbod opgenomen. Deze gaan uiteraard over schade!

Schade verzekeringen: natuurlijk hebben we bij Meerzicht & Van Maanen het volste vertrouwen in uw rijkunsten. Toch kan het gebeuren dat er om één of andere reden schade aan de huurauto ontstaat. Wat is dan uw eigen risico en kan dat worden verlaagd? Ja , dat is zeker mogelijk. In onderstaand overzicht staan de eigen risico’s voor en na verlaging eigen risico met de bijbehorende premies.

Categorie A t/m C: €900,00 eigen risico – €250,00 na verlaging – Premie €10,00 per dag

Categorie D: €1000,00 eigen risico – €400,00 na verlaging – Premie €10,50 per dag

Categorie E: €1000,00 eigen risico – €400,00 na verlaging – Premie €12,50 per dag

Categorie F: €1500,00 eigen risico – €500,00 na verlaging – Premie €16,00 per dag

Categorie G: €1500,00 eigen risico – €400,00 na verlaging – Premie €14,50 per dag

Categorie K: €1250,00 eigen risico – €450,00 na verlaging – Premie €13,00 per dag

In geval van bovenhoofdseschade (1.90 m en daarboven ) en schade ontstaan door overschrijding van het laadvermogen heeft u een eigen risico van €1500,00. Ook na verlaging van het eigen risico!

× WhatsApp