Verzekeringen

Verzekeringen: onbezorgd de weg op

Zorgeloze autohuur; dat is waar we bij Meerzicht & Van Maanen voor staan. Daarom zorgen we voor handige verzekeringen die ervoor zorgen dat u onbezorgd de weg op kunt. Alles wat u nodig hebt, is zo helemaal geregeld en betaald. U reserveert de huurauto dus voor een heldere prijs, zonder verborgen kosten. Klinkt goed, nietwaar?

Goed verzekerd

We denken graag met u mee en hebben daarom verschillende verzekeringen in ons aanbod opgenomen. Deze gaan uiteraard over schade!

  • Schadeverzekering: uiteraard hebben we bij Meerzicht & Van Maanen het volste vertrouwen in uw rijkunsten. Toch kan het gebeuren dat er om één of andere reden schade aan de huurauto ontstaat. Wat is dan uw eigen risico en kan dat worden verlaagd ? Ja , dat is zeker mogelijk , in onderstaand overzicht staan de eigen risico's voor en na verlaging eigen risico met de bijbehorende premies.Categorie A t/m E: € 900,00 eigen risico - €250,00 na verlaging - Premie €10,00 per dag

    Categorie F: €1250,00 eigen risico - €350,00 na verlaging - Premie €14.50 per dag

    Categorie G: €1500,00 eigen risico - €500,00 na verlaging - Premie €20,00 per dag

    Bovenhoofdseschade.

    In geval van bovenhoofdseschade (1.90 m en daarboven ) heeft u een eigen risico van €1500,00 . Ook na verlaging van het eigen risico.

Verzekeringen voor op de weg
Autosleutels