Theorie

DAGOPLEIDING THEORIE , IN EEN DAG JE THEORIE!!

Vanaf 19 juli gaan wij starten met de dagopleiding voor het theorie-examen . In deze dagopleiding word je direct klaargestoomd voor je theorie-examen om dit met succes te kunnen afleggen . Deze opleiding is inclusies lunch , vervoer CBR vv en examen . Kosten hiervoor bedragen €149,00 Voor meer informatie kan je contact met ons opnemen via 0793312100 of info@meerzichtenvanmaanen.nl

Theorie: de basis voor het rijbewijs

Het theorie-examen is de basis van een goede rijopleiding. Wanneer dit examen met goed gevolg is afgelegd, ontvang je een theoriecertificaat dat een geldigheid kent van 1,5 jaar. Pas als je het theoriecertificaat in jouw bezit heeft, kun je een tussentijdse toets en dus ook het praktijkexamen afleggen. Meld je dus tijdig aan voor de auto theoriecursus, zodat de aanvraag voor een tussentijdse toets en het praktijkexamen niet onnodig wordt opgehouden. Meerzicht & Van Maanen geeft speciale theoriecursussen in een eigen modern theoriecentrum. Zo wordt er gebruik gemaakt van audiovisuele hulpmiddelen en computergestuurde antwoorden registratie. Samen werken we aan een sterke basis.

Goed voorbereid het examen in

Het rijexamen kan uiteraard pas worden afgelegd als het theorie examen is behaald. Dit is dan ook een verplicht onderdeel van de rijopleiding. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Bij Meerzicht & Van Maanen werken we met duidelijke lessen en geavanceerd lesmateriaal, waardoor je optimaal bent voorbereid voor het theorie-examen. Dit lesmateriaal omvat onder andere de methode e-learning zodat je altijd zelfstandig verder kunt, op de momenten die jou schikken. De combinatie van het lesmateriaal en de duidelijke examentrainingen bieden een uitstekende manier om te oefenen voor het theorie examen voor de auto. Onze training voldoet dan ook aan alle actuele eisen, zodat je met een gerust hart deel kunt nemen aan het auto theorie-examen. Gezamenlijk stomen we je helemaal klaar voor het examen.
 

Theorie:

Ons theorie-examen pakket bestaat uit verschillende onderdelen. Dit omvat de cursusavonden, lesmateriaal en het examen zelf:

Boekenpakket, leerboek en vragenboek €50,00
Theorieboek incl. Elearning €50,00
Theorieexamen €35,00
Theorieexamen verlengd €45,00
Theorieexamen individueel €95,00
Dagopleidng (cursus,lunch,vervoer CBR vv en examen) €149,00