Rijbewijs B

Vol vertrouwen slagen

Op zoek naar degelijke en goed verzorgde autorijlessen? De veiligste route naar rijbewijs B begint bij de keuze van een bewezen rijschool. Wanneer je voor verkeersschool Meerzicht & Van Maanen kiest, kies je voor zekerheid. Met 70 jaar ervaring en goed opgeleide instructeurs zijn we in staat om kwaliteit te garanderen. Een kwalitatief hoogwaardige opleiding en een klantvriendelijke houding staan hierbij altijd centraal. We begrijpen namelijk als geen ander dat elke individu een geheel eigen manier van rijles nodig heeft. Verder rijden we in nette en verzorgde auto's. Zo voelt iedereen zich op zijn gemak en wordt er met een goed gevoel het rijexamen ingegaan. Vol vertrouwen slagen, daar doen we het voor.

Theorie: de eerste stap naar het rijbewijs B

Om praktijkexamen voor de personenauto te mogen doen, moet je eerst het theorie-examen personenauto hebben behaald. Dit kan je doen door bij ons een theoriecursus te volgen in ons moderne theoriecentrum. Ook bestaat de mogelijkheid om voor zelfstudie te kiezen, waarbij de boeken direct bij de rijschool kunnen worden aangeschaft. Voor deelname aan het theorie-examen moet je minimaal 16 jaar zijn, voor de rijlessen minimaal 16,5 jaar. Het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig.

Slagingskans verhogen met de tussentijdse toets

Ter voorbereiding op het praktijkexamen raden wij je aan een tussentijdse toets af te leggen. De slagingskans voor het praktijkexamen stijgt namelijk aanzienlijk na het hebben afgelegd van een tussentijdse toets. Deze toets wordt afgenomen door een examinator van het CBR en verloopt dus in feite als een echt examen. Het is een goede gelegenheid om alvast te wennen aan het rijexamen en om mogelijke twijfels weg te nemen. Tijdens de tussentijdse toets kun je vrijstelling verkrijgen voor de bijzondere manoeuvres, wat geldig is voor het eerste praktijkexamen. Slagen voor het praktijkexamen wordt zo wel héél makkelijk gemaakt.

Rijles cat B:

Rijles per uur (60 minuten) € 49,00
Per 1,5 uur (90 minuten) € 73,50
Rijbewijs B
Autosleutel