Autoverhuurbedrijf | kwaliteit & gemak voorop

Autoverhuurbedrijf – kwaliteit & gemak voorop

Wanneer u een auto wilt huren, bent u bij autoverhuurbedrijf Meerzicht & van Maanen aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk eenvoudig, snel en voordelig een auto huren. U kunt bij ons terecht voor de verhuur van zowel personenauto’s als bedrijfsauto’s. Wilt u ook een auto huren? Dan hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen door op de knop hieronder te klikken!

Neem contact op!

Mogelijkheden

Het kiezen voor het huren van een personenauto of bedrijfswagen kan om diverse redenen. Wij helpen u graag met al uw vervoersproblemen middels ons diverse aanbod. Bij ons autoverhuurbedrijf is namelijk vrijwel alles mogelijk, voor zowel particulier als zakelijk. Van personenauto’s tot bestelbussen, zelfs het huren van vrachtauto’s behoort bij ons tot de mogelijkheden. Voor elke vervoerswens hebben wij een oplossing in huis!

Fiat 500 bij autoverhuurbedrijf

Bedrijfswagens

De bedrijfswagens behoren ook tot de mogelijkheden bij ons. Een bedrijfsauto huurt u gemakkelijk voor een korte of langere periode. Dit kan al vanaf één dagdeel tot langer dan een week! Bij Meerzicht & van Maanen huurt u altijd de juiste bedrijfsauto, geschikt voor uw situatie. Zelfs het huren van een vrachtauto behoort tot de mogelijkheden.

Reserveer nu uw bedrijfswagen!

Personenauto’s

Wilt u een personenauto huren? Dan is dit uiteraard mogelijk, om wat voor reden dan ook. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke vakantie met vrienden, een weekendje weg met het gezin of simpelweg indruk maken tijdens een eerste date! Daarop aansluitend is ons autoverhuurbedrijf Hertz gecertificeerd. Dit betekent dat u bovenop onze gemakken en voordelen, kunt bouwen op de service en kwaliteit van Hertz.

Verhuizingen

Gaat u binnenkort verhuizen en heeft u een verhuiswagen nodig? Dan is het natuurlijk ideaal wanneer u geen zorgen heeft over het vervoer van uw spullen en meubilair. Het verhuizen wordt u makkelijker gemaakt middels onze verhuiswagens! Hierbij is er ook de mogelijkheid om extra benodigde verhuis hulpmiddelen te huren, zoals: een steekwagen en/ of verhuisdekens. Daarmee kunt u gemakkelijk uw spullen in- en uitladen en uw meubels beschermen tijdens het vervoer.

Autoverhuurbedrijf Meerzicht & van Maanen

Bent u gebaat bij het huren van een personenauto, bedrijfsauto of verhuiswagen? Dan kunt u via de onderstaande knop gemakkelijk contact met ons opnemen om te reserveren. Op die manier kunt u zonder zorgen verhuizen, uw producten leveren of op vakantie. Door de ruime keuze mogelijkheden is Meerzicht & van Maanen hét Hertz gecertificeerde adres voor het uren van een auto!

Of bel ons op: 079-3312100

Vrijblijvende offerte aanvragen