Auto huren Zoetermeer

Bij Meerzicht & van Maanen kunt u goedkoop en heel eenvoudig een auto huren Zoetermeer en omgeving. Meerzicht & van Maanen is een regionaal auto verhuur bedrijf waar u terecht kunt voor de verhuur van zowel personenauto’s als bedrijfsauto’s. Ook een auto huren? Neem dan contact op met Meerzicht & van Maanen!

Neem contact op!

Sleutel Auto huren Zoetermeer

Personenauto huren

Het overgaan tot huren van een personenauto kan diverse redenen hebben. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een vakantie met een vriendengroep, een weekendje uit met het gezin of simpelweg indruk maken tijdens een eerste date. Bij Meerzicht & van Maanen kunt u heel eenvoudig diverse personenauto’s huren. Er zijn genoeg redenen te bedenken voor het auto huren. Zoetermeer heeft met Meerzicht & van Maanen een Hertz gecertificeerd verhuurbedrijf. Daardoor kunt u vertrouwen op de kwaliteit en service van Hertz.

Bedrijfswagen – Auto huren Zoetermeer

Wilt u voor een korte of lange tijd een bedrijfsauto huren? Bij ons is het zelfs mogelijk om een bedrijfsauto vanaf een dagdeel te huren. Een bedrijfsauto huren voor het weekend of voor een week, bij Meerzicht & van Maanen huurt u altijd de juiste bedrijfsauto. Zelfs een vrachtauto behoort tot de mogelijkheden.

Verhuizen

Gaat u verhuizen? Dan is het natuurlijk prettig als u zich geen zorgen hoeft te maken over het vervoeren van uw spullen en meubels. Maak het verhuizen net even wat makkelijker met een bedrijfsauto van Meerzicht & van Maanen! U kunt al een bedrijfsauto huren vanaf €30,- per dag. Daarnaast is het mogelijk om extra benodigde verhuisartikelen te huren. Denk hierbij aan verhuisdekens en een steekwagen.

Auto huren Zoetermeer – Meerzicht & van Maanen

Het kan wel eens voorkomen dat u tijdelijk vervoer nodig heeft, bijvoorbeeld voor een weekendje weg, een verhuizing of een vakantie. Bij ons heeft u een ruime keuze uit diverse personenauto’s en bedrijfsauto’s. Door de ruime keuze is Meerzicht & van Maanen het adres voor het huren van een auto!

Bij Meerzicht & van Maanen een auto huren? Zoetermeer heeft met Meerzicht & van Maanen een regionaal, Hertz gecertificeerd, verhuurbedrijf!

Vrijblijvende offerte aanvragen