Rijschool Den Haag

Rijschool Den Haag

Bij de leeftijd van 16,5 jaar is het mogelijk om praktijklessen te nemen voor de personenauto. Op de leeftijd van 16 jaar is het al mogelijk om het theorie examen af te leggen. Op zoek naar een gekwalificeerde rijschool Den Haag en omgeving? Door met Meerzicht & van Maanen te lessen in de omgeving van Den Haag, is dit een uitstekende leerschool voor beginnende automobilisten. Meerzicht & van Maanen is een, in Zoetermeer gevestigde, rijschool nabij Den Haag waar rijlessen te volgen zijn voor handgeschakelde auto’s en een automaat. Aanmelden kan via de onderstaande button.

 

Meld je NU aan

 

Rijopleiding

Een rijopleiding is nodig om opgeleid te worden tot een veilige bestuurder welke ons is het zeker dat de rijlessen worden verzorgd door ervaren instructeurs.

Een ander voordeel van onze rijschool is de vestigingsplaats van de rijschool. Den Haag is letterlijk om de hoek en dat maakt de omgeving een goede leerschool voor automobilisten.

Naast het rijbewijs B is er ook de mogelijkheid tot het behalen van het rijbewijs BE. Dit staat symbool voor de veelzijdigheid van onze rijschool. Ook is het behalen van het theorie-examen is een essentieel onderdeel in het behalen van het rijbewijs. Wij beschikken over een eigen theoriecentrum waar theorielessen worden verzorgd. De kans dat het theorie-examen in één keer wordt behaald is hierdoor een stuk groter!

Autosleutel

Alle voordelen op een rijtje:

 – Ervaren instructeurs

 – Eigen theoriecentrum

 – Unieke rijsimulator

Rijsimulator

Een uniek voordeel bij onze rijschool is de rijsimulator. De rijsimulator van Meerzicht & van Maanen is bedoeld voor het trainen van bepaalde basisvaardigheden, zoals de beheersing van de auto, het naderen van gelijkwaardige- voorrangskruisingen en rotondes en het leren van zuinig rijden.  

De rijsimulator is een efficiënte manier van het aanleren van de basisvaardigheden omdat er op specifieke onderdelen getraind kan worden.

Aanmelden

De snelweg ligt praktisch naast de rijschool. Den Haag is één van de drukste punten in ons land en daardoor een goede leerschool voor cursisten. Aanmelden voor een rijopleiding van Meerzicht & van Maanen? Klik dan op de onderstaande button!

 

Aanmelden